ANKARA / YENİMAHALLE - Hacı Bektaş - ı Veli İlkokulu

Güç Kendimizde Projesi

Okulumuz 4/H sınıfı ve öğretmeni Aysun DURMAZ KILIÇ bu sene "Güç Kendimizde" adlı projede faaliyet göstermektedir.

Projenin amacı, öğrencilerimizin sağ ve sol beyinlerini aynı anda çalıştırarak daha aktif çalışmalarını sağlamaktır. Projemizde öğrencilerimize sağ ve sol beyinlerinin aynı anda çalışmasını sağlayacak etkinlikler yapma becerisini kazandırmak ve bu becerileri eğitim ve öğretime entegre ederek beyin kapasitelerini geliştirmelerini istiyoruz. Böylece öğrencilerimizin özgüvenlerini artırmalarını ve aynı zamanda 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını amaçlıyoruz.

Türkiye, Romanya, Ürdün, Makedonya, Gürcistan ve İtalya ülkeleri olarak bir araya geldik ve öğrencilerimizin aktif olarak beyinlerinin her iki tarafını da çalıştırabilecekleri bir proje üzerinde çalışmaya karar verdik. Projemiz uluslararası bir proje olup 7-11 yaş kategorisine yöneliktir.

Ayrıca projemiz sayesinde öğrencilerimiz yeni ülkeler ve kültürlerini tanıyacak, yeni dostluklar kuracak ve onlarla iletişim kurarken ingilizce dillerini geliştireceklerdir.

12-04-202312-04-2023

Yayın: 12.04.2023 - Güncelleme: 16.04.2023 18:37 - Görüntülenme: 119