ANKARA / YENİMAHALLE - Hacı Bektaş - ı Veli İlkokulu

Yakup Hilmi YILMAZ - Okul Müdürü

1972 Ankara doğumlu olup, aslen Trabzonlu’dur. İlkokulu Trabzon Beşikdüzü Çeşmedüzü İlkokulunda, ortaokul ve liseyi, Beşikdüzü Öğretmen Lisesi´nde tamamlamıştır. 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olup, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü-Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı-Okul Yöneticiliği ve Eğitim Deneticiliği Programında yüksek lisans yapmıştır. 1994 yılında Batman ilinde öğretmen olarak göreve başlamış, 1995 yılında müdür yardımcısı olarak atanmasının ardından, bugüne kadar Batman, Çankırı ve Ankara illerinin farklı okullarında müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. En son Ankara Yenimahalle Kent Koop İlkokulu müdürü iken 8 yıllık görev süresini tamamlaması nedeniyle yapılan atama sonucu, 31/07/2023 tarihinde okulumuz müdürü olarak görevine başlamıştır.